Messcherp coaching.

Sterke Mindset
geen stress
geen angst

Het idee voor het oprichten van Messcherp Coaching is ontstaan midden in mijn burn-out periode eind 2018. Zoekende naar een uitweg uit mijn burn-out kwam ik in aanraking met de Wim Hof Methode. Ik besloot ermee te experimenteren aangezien Wim Hof aangaf dat deze methode onder andere goed werkt bij burn-out klachten. En inderdaad, binnen 4 weken na de start begon ik weer behoorlijk in mijn kracht te komen. Enkele weken later stond ik weer vol in mijn eigen kracht en had zelfs merkbaar meer energie dan vóór mijn burn-out. Mijn focus en bewustwording was ook veel scherper. Hierdoor kwam ik tot diverse mooie inzichten.

Ik keek om mij heen naar mijn sales collega`s, legde linken met voorgaande commerciële werkomgevingen en sprak met veel verschillende ondernemers. Ineens zag ik de grote rode draad. Al deze mensen waren ambitieus, intelligent en hadden doorzettingsvermogen. Echter er ontbrak één ding: ze stonden niet in hun kracht.

zonder angst en stress je doelen realiseren.

Dagelijks werden zij afgeleid door angst, stress en werkdruk. Dit ondermijnde hun werkplezier en hield hun af van het bereiken van hun doelen. Uit ervaring en in mijn gesprekken werd ook helder dat er binnen commerciële afdelingen te weinig aandacht is voor dit onderwerp. Bij ondernemers speelde naast omgaan met de druk, stress en angst die regelmatig opspelen bij het ondernemen tevens dat zij vaak heel goed zijn in hun vak, maar niet in het verkopen van hun product of dienst.

Dat was voor mij het moment waarop alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Toen heb ik besloten Wim Hof Methode instructeur te worden, mijn baan op te zeggen, de gouden ketting door te knippen en een bedrijf te starten. Messcherp Coaching was geboren! Met Messcherp Coaching zet ik accountmanagers en ondernemers in hun kracht en help hen zonder stress en angst hun doelen te bereiken. Dit doe ik op basis van intensieve, resultaatgerichte, kortlopende trajecten waarbij persoonlijkheid, lichamelijke gezondheid en een sterke mindset met elkaar gecombineerd worden.